Tapahtumat2022-06-23T12:20:46+03:00
Visit Ylöjärvi: Tapahtumat
Visit Ylöjärvi: Tapahtumat

Tapahtumat

Tapahtumat – ihan Ylöjärvellä.

Mielenkiintoiset tapahtumat odottavat sinua – ihan Ylöjärvellä. Jos etsit ideoita viikonlopulle tai mukavaa perheelle sopivaa tapahtumaa, tsekkaa tarjontamme.

Kuuntelisitko mieluiten konserttia Pöheikön Pölläyksessä, Mökkirokissa vai Kurufestissä? Mukaan urheiluhumuun pääset vaikkapa Teivon tiistairavien, Munkkijuoksun tai frisbeegolfin merkeissä. Vai houkuttaisiko sinua enemmän markkinat ja myyjäiset?

Jos et vielä tiedä millaisia tapahtumia Ylöjärvellä on, anna meidän ehdottaa ideoita lomallesi!

PS! Tsekkaathan myös Ylöjärven kaupungin tapahtumakalenterin, sieltä löydät lisää tapahtumia.

Katso kaikki tapahtumat

Inspiroidu!

Jos et vielä tiedä mitä seuraavalta seikkailultasi toivoisit, mitä tekisit ja missä,
anna meidän ehdottaa. Inspiroidu-blogista löydät valmiita ideoita lomallesi Ylöjärvellä. Suunnittele seuraava seikkailusi nyt!

Ylöjärven tapahtumat

Selaa kaikkia tapahtumia, valitse suosikkisi ja viihdy Ylöjärvellä!

Saurio

Saurio on historiallinen rakennus Soppeenmäessä Ylöjärvellä. Sitä voi vuokrata tapahtuma- tai juhlakäyttöön ympärivuotisesti. Taloa ylläpitää Kulttuuriosuuskunta Saurio, joka on Rantajä..

Popeda Radalla

Popeda radalla on Teivon kesän avaus ja kohokohta perjantaina 10.6.2022. Alkuillasta ravit, pelit, kunnon ruuat ja juomat - vauhdikkaat etkot tuhansien muiden fanien kanssa. Lämppärinä soittaa T..

Teivon Ravikeskus

Teivon ravirata on kilparata, mutta myös ravintola sekä elämys- ja tapahtumakeskus. Teivossa on ravintoloita ja kokoustiloja moneen lähtöön. Teivon henkilökunta huolehtii hyvästä ruuasta, juo..

Pappilan Kesäpiha

Lämpimästi tervetuloa viettämään kesäpäivää Pappilan perhetalolle yhdessä perheen ja ystävien kanssa! Kesäpihalta löytyy kahvio, josta voi ostaa pikkupurtavaa niin makean kuin suolaisee..

Go to Top