Saunat2022-06-23T12:32:42+03:00

Saunat

Saunat – ihan Ylöjärvellä.

Saunominen kuuluu kesään ja vapaa-aikaan. Ylöjärvellä pääset nauttimaan lempeistä löylyistä kaikkina vuoden aikoina ja myös arkipäivinä. Meiltä löytyy niin yleisiä saunoia kuin erikseen omalle porukalle varattavia saunoja moneen makuun. Saunomisen ystäville on tarjolla perinteisten puusaunojen lisäksi mm. savusaunoja, avantosaunoja ja jopa taidesauna. Saunomisen yhteydessä onnistuu myös tärkeä kokous tai juhlat.

Tee saunakokemuksesta omannäköisesi. Joko yksin, kaverin tai perheen kanssa. Vietä lomasi lempeästi löylytellen ihan Ylöjärvellä!

Löydät tietoa Ylöjärven saunoista sivun alaosasta sekä Ylöjärvi Retkelle -karttapalvelusta.

Inspiroidu!

Jos et vielä tiedä millaisia saunoja Ylöjärvellä on, anna meidän ehdottaa ideoita. Suunnittele seuraava löylykokemuksesi nyt!

Ylöjärven saunat

Selaa kaikkia kohteita, valitse suosikkisi ja lähde saunomaan Ylöjärvelle!

Ylöjärven urheilutalo-uimahalli

Ylöjärven uimahallista löytyy kaksi 25 metrin rataa, kylmäallas, lasten opetus- ja kahluuallas sekä liukumäki. Urheilutalo-uimahallin tiloista löytyy myös kuntosali ja palloilusali...

Parkkuun Seuratalo

Perinteikäs Parkkuun Seuratalo tarjoaa hienot puitteet jopa 300 juhlavieraalle. Saman pihapiirin modernin Seurahuoneen takallinen tupakeittiö on varustettu parinkymmenen henkilön kokoontumisiin. Rake..

Toivon tupa

Toivon tupa on kesämökki Näsijärven rannassa, kausi alkaa vapusta ja jatkuu syyslomakauteen. Toivon tuvalla on majoitusvarustus kuudelle yöpyjälle kahdessa eri rakennuksessa, neljälle tuvassa ja kahd..

Riuttaskorven virkistysmetsä

Riuttaskorven virkistysmetsä sijaitsee Ylöjärven keskustasta noin 55 kilometriä pohjoiseen. Riuttaskorpeen pääset ajamaan neljälle eri parkkipaikalle, ja reittejä on alueella yhteensä 15 kilometrin ve..

Huvilavuokraus Guru

Laadukas huvila niin perhelomailuun kuin kokouskäyttöönkin. Huvila sijaitsee lähellä Tamperetta Ylöjärven Kurussa Kuorejärven rannalla. 85 m2 + parvi 18 m2 + rantasauna 25 m2. Yrityksesi kokousjärje..

Peltomäki Resortin mökkimajoitus

Vietä yö mökissä nauttien tapahtumalaakson kesästä! Kesän 2022 aikana aamiainen, liinavaatteet ja yleisen saunan käyttö kuuluvat mökin hintaan (juhannuksena aamiainen ei kuulu hintaan). Peltomäki Re..

Voionranta

Voionranta tarjoaa korkeatasoisia kokous-, sauna- ja majoituspalveluita Ylöjärvellä entisen Voionmaan opiston rannassa, vain 20 min Tampereelta. Näsijärven ainutlaatuinen järviluonto ja Voionrannan uu..

Elämyslaarin Elämyspaketit

Päivän sisältö räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan ja osa aktiviteeteistä voidaan järjestää kilpailuhenkisinä. Aktiviteetit: Mönkijäsafari, Off-Road safari, Jäärata, Tarkkuusammunta, Tasapainos..

Go to Top