Pyöräily2022-06-22T11:01:39+03:00
Visit Ylöjärvi: Pyöräily
Visit Ylöjärvi: Pyöräily

Pyöräily

Pyöräilyn hurmaa ihan Ylöjärvellä

Pyöräily Ylöjärvellä Näsijärven rantaa mukaillen on kesän yksi kohokohdista – eikä suotta! Matkan varrella on maisemat kohdillaan ja majoituskin järjestyy. Maaseutureitit tuovat meluttoman ja rauhallisemman vaihtoehdon, harjun maastopyöräpolut sopivat haasteellisempaan menoon. Fillarin voi myös pakata matkan varrella laivaan ja siirtyä vesiteitä pitkin eteenpäin kesätuulen mukana. Järvien reitit -nettisivustolta löydät paljon hyödyllistä tietoa matkasi suunnitteluun.

Katso kaikki pyöräilyvinkit

Inspiroidu!

Jos et vielä tiedä mitä seuraavalta retkeltäsi toivoisit, mitä tekisit ja missä, anna meidän ehdottaa. Inspiroidu-blogista löydät valmiita ideoita lomallesi Ylöjärvellä. Suunnittele seuraava seikkailusi nyt!

Ylöjärven pyöräilyreitit ja polkupyöräkohteet

Selaa kaikkia kohteita, valitse suosikkisi ja aloita aktiivilomasi Ylöjärvellä!

Parkkuun Seuratalo

Perinteikäs Parkkuun Seuratalo tarjoaa hienot puitteet jopa 300 juhlavieraalle. Saman pihapiirin modernin Seurahuoneessa takallinen tupakeittiö on varustettu parinkymmenen henkilön kokoontumisiin...

Puut-luontopolku Veittijärven ympäri

Veittijärven rantoja myötäilevä noin 4 kilometrin mittainen Puut-luontopolku esittelee opastaulujen kautta lähes kaikki Suomessa luonnonvaraisena kasvavat puulajit ja niiden hyödyntämistapoja e..

Pirkan Pyöräily

Suomen suurin pyöräilytapahtuma järjestetään vuosittain sunnuntaina kaksi viikkoa ennen juhannusta. Päämatkat, 217 km Pitkä Pirkka ja 134 km Klassikko kiertävät Näsijärven ympäri Suomen k..

Go to Top