Majoitus2022-06-23T12:36:51+03:00
Visit Ylöjärvi: Majoitus
Visit Ylöjärvi: Majoitus

Majoitus

Majoitu, mökkeile ja vietä hotellilomaa – ihan Ylöjärvellä

Loman ja viikonlopun vieton kohokohtia on yön yli retket ja irrottautuminen kotiarjesta. Miltä kuulostaa laavuyö Hevonkuusessa, jurttamajoitus saaressa tai luksustelttailu Wake Valleyssa? Hotelliyöpymiset tarjoilee Oma Hotelli aivan Ylöjärven keskustassa, vaihtoehtojen joukossa on perhehuoneita ja pääsy liikuntarajoitteisille.

Mökkielämään pääset käsiksi Ylöjärven joka kolkassa – sinun tarvitsee ainoastaan valita mitä mökkilomaltasi kaipaat. Mökkeilijän paratiisi odottaa Ylöjärvellä!

Katso kaikki majoituskohteet

Inspiroidu!

Hae innostusta alta ja valitse mieluisin majoitus tai kokeile kaikkia!

Mökkeilyä Näsijärven rannalla tai erikoisia majoituskokemuksia – meiltä Ylöjärveltä saat kaikki!

Selaa kaikkia kohteita ja varaa seuraava matkasi.

Parkkuun Seuratalo

Perinteikäs Parkkuun Seuratalo tarjoaa hienot puitteet jopa 300 juhlavieraalle. Saman pihapiirin modernin Seurahuoneessa takallinen tupakeittiö on varustettu parinkymmenen henkilön kokoontumisiin...

Toivon tupa

Toivon tupa on kesämökki Näsijärven rannassa, kausi alkaa vapusta ja jatkuu syyslomakauteen. Toivon tuvalla on majoitusvarustus kuudelle yöpyjälle kahdessa eri rakennuksessa, neljälle tuvassa j..

Hevonkuusen retkeilymetsä

Nauti luonnosta päiväretkellä tai koe upea kokemus laavulla yöpyen! Hevonkuusen retkeilymetsä on yksityiseen käyttöön varattava turvallinen, aidattu alue, pala suomalaista kaunista metsää...

Peltomäki resortin leirintäalue

Peltomäki resortin leirintäalueelta löytyy karavaanareille 50 uudistettua sähköpaikkaa. Hinnat sisältävät kesäkaudella leirintäalueen palvelut ja yleiset saunavuorot. Paikan voi varata etuk..

Kultacasino-vuokramökit

Vuokraamme ympäri vuoden lomamökkejä Haverin lomakylässä, Viljakkalassa. Haverin alue on tunnettu 1900-luvulla toimineesta kultakaivoksesta, jonka kullasta tehtiin Suomen kesäolympialaisten kult..

Kultakartano & Kaivoskartano

Kultakartano ja Kaivoskartano ovat 108 m²:n kaksikerroksisia täysin asumiseen varusteltuja tunnelmallisia lomailukohteita Ylöjärvellä Haverin lomakylässä. Varaamalla molemmat saat tilat isollek..

Lomamökki Puntari

Viihtyisä ja kodikas Puntari sijaitsee Näsijärven rannalla maaseudun rauhassa. Mökki on varusteltu kahdeksalle yöpyjälle. Ovelliset makuuhuoneet ja yläkerran parvi lisäävät viihtyisyyttä. S..

Huvilavuokraus Guru

Laadukas huvila niin perhelomailuun kuin kokouskäyttöönkin. Huvila sijaitsee lähellä Tamperetta Ylöjärven Kurussa Kuorejärven rannalla. 85 m2 + parvi 18 m2 + rantasauna 25 m2. Yrityksesi kok..

Villa Merja’s Garden

Villa Merja’s Garden on uniikki luksushuvila Kurussa. Lähin lentokenttä on vain tunnin ajomatkan päässä. Huvila on täydellinen valinta Sinulle, joka haluat unohtumattoman loman perheen tai yst..

Tahlo Hillhouse

Tahlo Hillhouse on hyvin varusteltu lomahuvila, joka majoittaa kesäkaudella jopa 18 henkeä 35 kilometrin päässä Tampereen keskustasta, Näsijärven rannalla. Isolta pihalta ja suurelta terassilt..

Lomamökki Kurula

Lomamökki Kurulaa vuokrataan ympärivuotisesti 4-6 hengelle pienen järven rannalla. Lomamökki Kurula tarjoaa mahdollisuuden rentoutua pienen idyllisen järven rannalla nauttien peruskorjatusta ja ..

Villa Karhenhelmi & Villa Karhentimantti

Todella hienot, identtiset 150 neliön Villa Karhenhelmi ja Villa Karhentimantti kaikkine omakotitalon mukavuuksineen majoittavat jopa 9 hengen seurueen. Villojen suuri sauna ja upea ulkoporeallas jä..

Oma Hotelli

Oma Hotelli on pieni hotelli Ylöjärven keskustassa. Tarjoamme suurella sydämellä majoituspalveluita yritys- ja yksityisasiakkaille. Huoneiden hintaan sisältyy aina aamupala, joka on valmiina huon..

Peltomäki Resortin mökkimajoitus

Vietä yö mökissä nauttien tapahtumalaakson kesästä! Kesän 2022 aikana aamiainen, liinavaatteet ja yleisen saunan käyttö kuuluvat mökin hintaan (juhannuksena aamiainen ei kuulu hintaan). Pe..

Sahan mökki

Hyvin varusteltu mökki ympärivuotiseen käyttöön pienille perheille. 2 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, takkatupa, sähkösauna (2 henkilöä), KH, WC ja parveke. Oma ranta Aurekosken partaall..

Luhtiaitta

Kesäajan majoitusta vanhassa luhtiaitassa. Yläkerrassa kaksi erillistä huonetta...

Alarannan mökki

Täysin varusteltu hirsimökki Aurejärven rannassa. Alakerta: 2 huonetta, olohuone, keittiö, wc ja sähkösauna. Yläkerta: majoitustilaa parvella runsaasti; patjoja, sänkyjä ja TV...

Kuttuniskan lenkki

Kuttuniskan lenkki löytyy Ylöjärven Kurusta, Karjulankosken padon luota. Lenkki on 3,5 kilometrin rengasreitti ja se kiertää Karjulanjoen sen kummaltakin puolen. Kuttuniska on myös osa Pirkan ta..

Särkilammin marjatilan majoituspalvelu

Särkilammin marjatila tarjoaa mökki- ja tilamajoitusta ja kesäkauden ajan mansikkaa, pensasmustikkaa, mustaherukkaa sekä vadelmia. Tarjolla on marjatilan pihapiirissä kahdeksan viihtyisää huon..

Go to Top