Tahlo Hillhouse -lomahuvila Näsijärven rannalla

Tahlo Hillhouse on hyvin varusteltu lomahuvila, joka majoittaa jopa 18 henkeä 35 kilometrin päässä Tampereen keskustasta, Näsijärven rannalla.

Isolta pihalta ja suurelta terassilta avautuu upeat näkymät Näsijärvelle. Kohde on hyvin varusteltu isoine keittiöineen ja oleskelutiloineen. Majoitukseen sisältyy aina valmiiksi pedatut, suomalaiset laatusängyt.

Tahlolla pääset nauttimaan löylyistä lähipuusta käsityönä tehdyillä lauteilla. Paljut ovat käytettävissä lisämaksusta. Hiekkaranta on matala ja lapsiystävällinen. Talvella avanto hemmottelee uimareita. Varusteluissa olemme huomioineet myös pienten lasten tarpeet, joten kohteemme on perheystävällinen.

Meillä pääset viettämään perhelomaa, tyky-päiviä, kokousta tai irtiottoa arjesta. Tilamme sopii myös esimerkiksi häiden, syntymäpäiväjuhlien tai valmistujaisten järjestämiseen. Olet tervetullut viettämään meille laatuaikaa myös kahden kesken tai esimerkiksi tekemään etätöitä.

Majoituksen aikana sinulla on vapaat virkistyskalastusoikeudet 1200 hehtaarin Tahlon ja Kuljun vesialueella ja pääset nauttimaan Tahlon tilan ulkoilumaastoista. Muutaman kilometrin päässä sijaitseva laavu nuotiopaikkoineen on majoittujien käytössä.

Meidän perheelle on aina ollut tärkeää erilaisten ihmisten, läsnäolon ja luonnon arvostaminen. Olemme sateenkaariystävällisen We Speak Gay -arvoyhteisön jäsenyritys. Meille jokainen saa tulla juuri sellaisena kuin on. Meillä kaikkien on turvallista olla.

Be yourself, be present, #liveintahlo.

Lue lisää ja ota yhteyttä

https://tahloventures.com/majoitus/tahlo-hillhouse/
+358 40 718 3862
team@tahloventures.com

Kohde kuuluu teemoihin

Majoitus
Kokous- ja juhlatila
Sateenkaariystävällinen