Lasten kanssa2022-06-23T12:21:51+03:00
Visit Ylöjärvi: Lasten kanssa
Visit Ylöjärvi: Lasten kanssa

Lasten kanssa

Lomalla lasten kanssa – ihan Ylöjärvellä

Koko perhe pakattuna autoon ja jonnekin tarttis mennä? Viihtyykö teidän porukka raikkaassa ulkoilmassa luonnossa ja hiljaisuudessa? Kiinnostaisiko makkaranpaisto nuotiolla vai olisiko kepparirata tai uimarannat teidän juttu? Esimerkiksi Räikän alueella vierähtää helposti monta tuntia. Lapsiystävällinen Ylöjärvi kutsuu lapset ja lapsenmieliset tutustumisretkelle.

Haasteita haluavan kannattaa selata Ylöjärvi Retkelle -palvelua, josta löydät tuntemattomampiakin reittejä ja kohteita. Ylöjärven kaupungin tapahtumakalenterista kannattaa katsoa parhaat menovinkit teidän poppoolle!

Tältä sivulta löydät myös parhaat vinkit lomallesi lasten ja koko perheen kanssa! Rentoudu ja anna meidän ehdottaa teille sopivinta kohdetta.

Katso kaikki lapsille ja perheille sopivat kohteet

Inspiroidu!

Hae innostusta alta ja tule kokemaan Ylöjärvi lasten kanssa!

Lapsiystävälliset kohteet odottavat sinua Ylöjärvellä – tule tutustumaan!

Selaa kaikkia kohteita, valitse suosikkisi ja lähde lasten kanssa reissuun!

Kuuselan ranta

Kaunis Kuuselan ranta sijaitsee Näsijärven rannalla. Täältä löydät pukuhuoneet sekä WC-tilat. Rannalla on myös uimiseen tarkoitettu laituri...

Ylöjärven museo

Tule tutustumaan entisaikojen Ylöjärveen! Hietasmäessä sijaitsevan kotiseutumuseon alueella on 11 rakennusta, joista vanhin on peräisin 1700-luvulta. Nähtävillä on runsaasti muun muassa vanhoj..

Ylöjärven urheilutalo-uimahalli

Ylöjärven uimahallista löytyy kaksi 25 metrin rataa, kylmäallas, lasten opetus- ja kahluuallas sekä liukumäki. Urheilutalo-uimahallin tiloista löytyy myös kuntosali ja palloilusali...

Haverin kultakaivoksen alue

Haverin vanhan kultakaivoksen alueella on paljon nähtävää ja koettavaa. 1700-luvulla toimintansa aloittaneen kaivoksen alueella on nähtävissä kaivostorneja sekä iso, kallioreunainen avolouhos...

Kurun ulkomuseo ja Vänrikki Stoolin tupa

Kurun ulkomuseo mielenkiintoisine rakennuksineen sijaitsee Hoppasojan notkelmassa, Keihäslahden koulun ja Kurun urheilutalon vieressä. Museon tunnetuin nähtävyys on Vänrikki Stoolin tupa. Tuvassa..

Hevonkuusen retkeilymetsä

Nauti luonnosta päiväretkellä tai koe upea kokemus laavulla yöpyen! Hevonkuusen retkeilymetsä on yksityiseen käyttöön varattava turvallinen, aidattu alue, pala suomalaista kaunista metsää...

Serlapuiston ranta

Serlapuiston uimaranta löyyy Siivikkalasta, Näsijärven rannalta. Hiekkapohjainen ranta on lapsiysävällinen. Rannan palveluihin kuuluu pukukopit sekä WC:t ja kesäisin löydät rannalta myös jä..

Aron ranta

Aron ranta on kaunis ranta Keijärvellä, josta löytyy sekä pukukopit että vessat (parkkipaikan vieressä). Ranta on hiekkapohjainen, ja vieressä sijaitsee iso jalkapallokenttä...

Wake park Peltomäki

Kaapelivesilautailua Peltomäessä! Peltomäen Wake Parkista löydät radan kaapelivesilautailuun, jossa lautailijaa vedetään Etelä-Suomen ensimmäisen täysimittaisen kaapelin, eli Ison kaapelin..

Pikku-Ahveniston luontopolku

Pikku-Ahveniston luontopolku on ihanteellinen paikka luontoretkelle. Luontopolku sijaitsee Pikku-Ahveniston järven rannalla Ylöjärven harjualueella. Järven ympäri kiertävä helppokulkuinen luont..

Tiitiäisen metsä

Luonnonperintösäätiö ja WSOY perustivat kirjailija Kirsi Kunnaksen kunniaksi Tiitiäisen metsä -nimisen suojelualueen Ylöjärvelle. Tiitiäisen metsässä on runsaasti korkeuksiin kurkottavia k..

Räikän puistoalue ja ranta

Räikän ranta on luonnonkaunis puistoalue Keijärven rannalla. Räikältä löytyy lapsiystävällinen hiekkauimaranta, beach volley -kenttä, leikkikenttä, keppihevosrata, kuntoilulaitteita seniore..

Räikän tykkilumilatu

Räikän alueelle lumetetaan heti säiden salliessa tykkilumilatu. Ladun pituus riippuu lumitilanteesta, pisimmillään latu on noin 1,6 kilometriä. Kaikille hiihtäjille tarkoitettu maksuton latu si..

Seitsemisen luontokeskus

Seitsemisen luontokeskus on retkeilijän ympärivuotinen tukikohta. Anna näyttelyiden johdattaa sinut retkelle metsän siimekseen ja rentoudu kahvikupin äärellä. Luontokeskus tarjoaa myös ravinto..

Puut-luontopolku Veittijärven ympäri

Veittijärven rantoja myötäilevä noin 4 kilometrin mittainen Puut-luontopolku esittelee opastaulujen kautta lähes kaikki Suomessa luonnonvaraisena kasvavat puulajit ja niiden hyödyntämistapoja e..

Ylöjärven keilahalli

Viihtyisä kuusiratainen Ylöjärven keilahalli, josta löytyy välineet niin pienille kuin isoille keilaajille. Kahviosta karkit ja virvokkeet sekä xmeal-ateriat. Avoinna lähes joka päivä vuoden ..

Minigolf, Ylöjärven keilahalli

Suomen hienoin pienoisgolf. Meillä on 18 rataa, joissa on puttiviheriötä. Viihtyisyyttä luovat kukat, musiikki ja pieni vesiputous. Kesäkahvilasta limsat, drinkit, jäätelöt, jäähilejuomat, p..

Haverin uimaranta

Haverin uimaranta sijaitsee kauniin Kyrösjärven rannalla. Ranta on EU-luokituksen omaava, luonnon muovaama hiekkapohjainen lapsiystävällinen ranta. Rannalta löytyvät pukutilat sekä WC:t. Rann..

Murron uimaranta

Murron uimaranta sijaitsee kauniilla Keijärven rannalla. Tänne pääset Keijärven tietä pitkin, ja rannalta löytyy pukuhuone ja kuivakäymälä. Murron uimarannalla voit joko nauttia hiekkapohjai..

Pulma Games: Pakohuone Mummola

Unohda tunniksi kaikki muu ja vietä aikaa yhdessä läheistesi kanssa ratkoen yhdessä erilaisia pulmia ja selvittäen yhteistä arvoitusta. Kyse ei ole kilpailusta. Ainoa yhteinen vastustajanne on k..

Riuttaskorven virkistysmetsä

Riuttaskorven virkistysmetsä sijaitsee Ylöjärven keskustasta noin 55 kilometriä pohjoiseen. Riuttaskorpeen pääset ajamaan neljälle eri parkkipaikalle ja reittejä on alueella yhteensä 15 kilom..

Skeittipuisto

Ylöjärvellä sijaitsee tekemistä täynnä oleva 1500 neliömetrinen skeittipuisto. Skeittipuiston löydät Elovainion alueelta Ulkoilijantieltä koulutuskeskus Valon takaa. Puistossa on runsaast..

Hevossaaren ranta

Hevossaaren rannalta löytyy niin hiekkaa, kuin myös nurmialuetta. Ranta on lapsiystävällinen sen mataluuden ansiosta. Uimiseen voi hyödyntää myös rannalta löytyvää laituria pulahtaakseen Ke..

Kuttuniskan lenkki

Kuttuniskan lenkki löytyy Ylöjärven Kurusta, Karjulankosken padon luota. Lenkki on 3,5 kilometrin rengasreitti ja se kiertää Karjulanjoen sen kummaltakin puolen. Kuttuniska on myös osa Pirkan ta..

Paijalan ranta

Paijalan rannan löydät kauniin Kyrösjärven rannalta, Paijalantien varresta. Ranta on hiekkapohjainen, ja sieltä löytyy pukutilat sekä kuivakäymälä...

Popeda Radalla

Popeda radalla on Teivon kesän avaus ja kohokohta perjantaina 10.6.2022. Alkuillasta ravit, pelit, kunnon ruuat ja juomat - vauhdikkaat etkot tuhansien muiden fanien kanssa. Lämppärinä soittaa T..

Teivon Ravikeskus

Teivon ravirata on kilparata, mutta myös ravintola sekä elämys- ja tapahtumakeskus. Teivossa on ravintoloita ja kokoustiloja moneen lähtöön. Teivon henkilökunta huolehtii hyvästä ruuasta, juo..

Teivon Ravikoulu

Tervetuloa Teivoon Ravikouluun! Ratsastuskouluja on Suomessa satoja, mutta ravikoulut ovat harvassa. Ravikoulu toimii samalla periaatteella kuin ratsastuskoulu, mutta ratsastamisen sijaan harjoitella..

Maataideteos Yltä ja alta

Yltä ja alta (Up and Under) on vaikuttava maataideteos, jonka yhdysvaltalainen taiteilija Nancy Holt on suunnitellut. Yltä ja alta valmistui vuonna 1998. Yltä ja alta -teoksen tunnelit on suunnattu..

Pappilan Kesäpiha

Lämpimästi tervetuloa viettämään kesäpäivää Pappilan perhetalolle yhdessä perheen ja ystävien kanssa! Kesäpihalta löytyy kahvio, josta voi ostaa pikkupurtavaa niin makean kuin suolaisee..

Go to Top