Inspiroidu2022-04-20T15:07:12+03:00
Visit Ylöjärvi: Inspiroidu
Visit Ylöjärvi: Inspiroidu

Inspiroidu

Inspiroidu – olet kohta ihan Ylöjärvellä!

Etsitkö uusia kokemuksia, rentoutumista tai tekemistä Ylöjärvellä? Jos et vielä tiedä mitä seuraavalta lomaltasi toivoisit, mitä tekisit ja missä, anna meidän ehdottaa.

Inspiroidu-blogissa saat heittäytyä rauhassa matkaideoiden pariin. Kesäretkeilijöiden johdolla esittelemme erilaisia vaihtoehtoja lomailuun Ylöjärvellä. Anna Ylöjärven hurmata erilaisilla majoituksilla, jännittävillä elämyksillä ja uniikeilla luontokohteilla. Herkuttele kahviloissa, treenaa monipuolisilla liikuntapaikoilla ja vaella upeilla harjuilla sekä vanhoissa aarniometsissä. Meillä vietät ikimuistoisen miniloman, puolen päivän omatoimimatkan tai viikon aktiiviloman.

Uskallatko heittäytyä lomatunnelmiin myös arjen keskellä? Joskus lomafiilikseen pääseminen vaatii vain rannalle lähdön, hyvää jäätelöä ja upeat maisemat. Koskaan et ole liian lähellä matkustaaksesi Ylöjärvelle tai Ylöjärvellä. Lähilomat alkaen 0 €, selaa ja löydä omasi!

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ei huolta, voit olla meihin yhteydessä suoraan puh. 040 511 6623 tai poiketa Matkailuneuvontaan Vanhalle Räikälle, osoitteen ja aukioloajat löydät sivun alareunasta. Autamme mielellämme matkasi suunnittelussa!

Go to Top