Elämykset2022-06-23T12:05:11+03:00
Visit Ylöjärvi: Elämykset
Visit Ylöjärvi: Elämykset

Elämykset

Elämykset – ihan Ylöjärvellä.

Haluatko muisteltavaa kiikkustuoliin tai nauraa kippurassa ystäviesi kanssa? Elämyksellinen kokemus odottaa sinua – ihan Ylöjärvellä.

Ylöjärvellä voit päästä ravihevosen kyytiin, etsiä tiesi ulos pakohuoneesta, samoilla metsissä, juoda nokipannukahvit kannonnokassa tai vesihiihtää kaapeliradalla. Miltä kuulostaisi pienoisgolf, suklaanmaisteluhetki tai ohjattu kalastusretki? Pulahda avantoon saunasta ja virkisty. Valitse suosikkisi.

Tee lomastasi omannäköisesi. Joko yksin, kaverin tai perheen kanssa. Uskallatko ottaa haasteen vastaan?

Katso kaikki elämykset

Inspiroidu!

Jos et vielä tiedä millaisia elämyksiä Ylöjärvellä on tarjolla, anna meidän ehdottaa ideoita. Suunnittele seuraava elämyksesi nyt!

Ylöjärven elämykset

Selaa kaikkia kohteita, valitse suosikkisi ja koe elämyksiä Ylöjärvellä!

Haverin kultakaivoksen alue

Haverin vanhan kultakaivoksen alueella on paljon nähtävää ja koettavaa. 1700-luvulla toimintansa aloittaneen kaivoksen alueella on nähtävissä kaivostorneja sekä iso, kallioreunainen avolouhos. Kaivos ..

Hevonkuusen retkeilymetsä

Nauti luonnosta päiväretkellä tai koe upea kokemus laavulla yöpyen! Hevonkuusen retkeilymetsä on yksityiseen käyttöön varattava turvallinen, aidattu alue, pala suomalaista kaunista metsää. Retkeilym..

Wake Park Peltomäki

Kaapelivesilautailua Peltomäessä! Peltomäen Wake Parkista löydät radan kaapelivesilautailuun, jossa lautailijaa vedetään Etelä-Suomen ensimmäisen täysimittaisen kaapelin, eli Ison kaapelin avulla. ..

Iloisen Pojan Street Food Bar

Iloisen Pojan Street Food Bar on viihtyisä ravintola Ylöjärvellä, joka tarjoaa maukasta katuruokaa, kuten erikoishampurilaisia, tortilloja, salaatteja, kasvisruokaa ja à la carte -annoksia. Ravintola..

Eppu Normaalin Ylöjärvi -reittisovellus

Eppu Normaalin Ylöjärvi -reittisovellus esittelee Ylöjärveä mobiilisovelluksessa Eppujen silmin. Reitti tutustuttaa kävijän sekä Ylöjärven että Eppu Normaalin historiaan. Tutuksi tulevat esimerkiksi ..

Ravipelaajan Päivä

Ravipelaajan päivä on huikea elämyspaketti, jossa pääset tutustumaan ravimaailman ja toto-pelaamiseen hieman syvemmältä. Pakettiin kuuluu opastettu tallivierailu, jossa pääset näkemään i..

Raviohjastajan päivä

Raviohjastajan päivä on liki täydellinen elämys ravimaailmasta, sillä tässä elämyspaketissa pääset myös itse istahtamaan ravihevosen kärryille! Elämys alkaa opastetulla tallivierailuilla..

Teivon Ravikoulu

Tervetuloa Teivoon Ravikouluun! Ratsastuskouluja on Suomessa satoja, mutta ravikoulut ovat harvassa. Ravikoulu toimii samalla periaatteella kuin ratsastuskoulu, mutta ratsastamisen sijaan harjoitella..

Maataideteos Yltä ja alta

Yltä ja alta (Up and Under) on vaikuttava maataideteos, jonka yhdysvaltalainen taiteilija Nancy Holt on suunnitellut. Yltä ja alta valmistui vuonna 1998. Yltä ja alta -teoksen tunnelit on suunnattu..

Metsäkävelyt laamojen kanssa

Tule tutustumaan lumoaviin laamoihin ja lähde virkistävälle metsäkävelylle laamoja taluttaen. Voimaannu metsän virkistysvaikutuksista, unohda suorittaminen ja levähdä hetki. Kävelyn lopuksi n..

Särkilammin marjatila

Marjatila sijaitsee luonnonkauniilla paikalla järven rannalla lähellä Seitsemisen kansallispuistoa. Viljelemme mansikkaa, pensasmustikkaa, mustaherukkaa ja vadelmaa, satokaudella heinä-elokuussa s..

Pikku-Ahveniston luontopolku

Pikku-Ahveniston luontopolku on ihanteellinen paikka luontoretkelle. Luontopolku sijaitsee Pikku-Ahveniston järven rannalla Ylöjärven harjualueella. Järven ympäri kiertävä helppokulkuinen luontopolku ..

Kursseja koiranpennuille

Valikoimastamme löytyy useita erilaisia koulutuksia pennuille, niin kursseja kuin yksittäisiä irtotunteja. Koulutus voidaan järjestää ryhmäkoulutuksena tai yksilökoulutuksena...

Tiitiäisen metsä

Luonnonperintösäätiö ja WSOY perustivat kirjailija Kirsi Kunnaksen kunniaksi Tiitiäisen metsä -nimisen suojelualueen Ylöjärvelle. Tiitiäisen metsässä on runsaasti korkeuksiin kurkottavia kuusia, mänt..

Räikän puistoalue ja ranta

Räikän ranta on luonnonkaunis puistoalue Keijärven rannalla. Räikältä löytyy lapsiystävällinen hiekkauimaranta, beach volley -kenttä, leikkikenttä, keppihevosrata, kuntoilulaitteita senioreille, maton..

Lauttasillan lenkki

Ihana metsäinen ratsastushetki, ilman liikenteen hälinää, rauhallisessa tahdissa maalaismaisemissa ja metsäpoluilla. Kesto noin 1,5 h. Pienet ryhmät. Sopii vähemmän ratsastaneille, mutta mukava vaihte..

Ylöjärven keilahalli

Viihtyisä kuusiratainen Ylöjärven keilahalli, josta löytyy välineet niin pienille kuin isoille keilaajille. Kahviosta karkit ja virvokkeet sekä xmeal-ateriat. Avoinna lähes joka päivä vuoden ympäri. ..

Minigolf, Ylöjärven keilahalli

Suomen hienoin pienoisgolf. Meillä on 18 rataa, joissa on puttiviheriötä. Viihtyisyyttä luovat kukat, musiikki ja pieni vesiputous. Kesäkahvilasta limsat, drinkit, jäätelöt, jäähilejuomat, pizzat ja p..

Pulma Games: Pakohuone Mummola

Unohda tunniksi kaikki muu ja vietä aikaa yhdessä läheistesi kanssa ratkoen yhdessä erilaisia pulmia ja selvittäen yhteistä arvoitusta. Kyse ei ole kilpailusta. Ainoa yhteinen vastustajanne on kello. ..

Peltomäki Resortin mökkimajoitus

Vietä yö mökissä nauttien tapahtumalaakson kesästä! Kesän 2022 aikana aamiainen, liinavaatteet ja yleisen saunan käyttö kuuluvat mökin hintaan (juhannuksena aamiainen ei kuulu hintaan). Peltomäki Re..

Popeda Radalla

Popeda radalla on Teivon kesän avaus ja kohokohta perjantaina 10.6.2022. Alkuillasta ravit, pelit, kunnon ruuat ja juomat - vauhdikkaat etkot tuhansien muiden fanien kanssa. Lämppärinä soittaa T..

Pappilan Kesäpiha

Lämpimästi tervetuloa viettämään kesäpäivää Pappilan perhetalolle yhdessä perheen ja ystävien kanssa! Kesäpihalta löytyy kahvio, josta voi ostaa pikkupurtavaa niin makean kuin suolaisee..

Go to Top