Ostokset2022-06-23T12:37:56+03:00
Visit Ylöjärvi: Ostokset
Visit Ylöjärvi: Ostokset

Ostokset

Ostokset – ihan Ylöjärvellä.

Ylöjärveltä löydät monipuolisia ostosmahdollisuuksia kauppakeskuksista kyläpuoteihin. Keskustan alueet kaupat ja palvelut sijoittuvat Soppeenmäen, Kirkonseudun ja Elovainion alueille. Suoramyyntitiloilta voit hakea tuoreita marjoja, perunoita ja leipää – unohtamatta käsin tehtyä suklaata. Sympaattisista pikkupuodeista löydät mitä erilaisempia käsityö- ja design-tuotteita. Haluatko kuluttaa koko päivän shoppaillen, hankkia mukaasi pienen muiston tai viedä tuliaisia kotiin? Kaikki tämä onnistuu – ihan Ylöjärvellä.

Kauniit käsityötuotteita tarjoavat pikkupuodit ovat jo nähtävyys itsessään. Hanki jotain ihan ylöjärveläistä. Vaikka suklaata, nam! Kaupoille voit lähteä varta vasten tai yhdistää ostokset lomareissuusi.

Inspiroidu!

Jos et vielä tiedä mitä seuraavalta retkeltäsi toivoisit, mitä tekisit ja missä,
anna meidän ehdottaa. Inspiroidu-blogista löydät valmiita ideoita lomallesi Ylöjärvellä. Suunnittele seuraava seikkailusi nyt!

Ylöjärven ostosmahdollisuudet

Selaa kaikkia kohteita, valitse suosikkisi ja shoppaile Ylöjärvellä!

Mattila Bros. Palwaamo

Palwaamolla on tarjolla päivittäin vaihtuva kattaus kotiruokaa. Ravintola sijaitsee samassa yhteydessä lihanjalostamon kanssa, ja tehtaan omia tuotteita on päivittäin myös lounaalla. Lounas on kilohin..

Mutalan Helmi

Tunnelmallinen kahvila-ravintola Mutalan Helmi sijaitsee Ylöjärven Mutalassa. Tarjoamme arkisin aamiasta ja maittavaa kotilounasta. Listalta löytyy maistuvia annoksia moneen makuun. Meillä on sekä ann..

Iloisen Pojan Street Food Bar

Iloisen Pojan Street Food Bar on viihtyisä ravintola Ylöjärvellä, joka tarjoaa maukasta katuruokaa, kuten erikoishampurilaisia, tortilloja, salaatteja, kasvisruokaa ja à la carte -annoksia. Ravintola..

Ravintola Padellon

Saisiko olla aamun alkajaiseksi fressi ja monipuolinen aamiainen, jonka jälkeen kenties lounas? Päivän mittaan kahvilamme tarjoaa itse tehtyjä pullia, leivonnaisia ja pikkusuolaisia. Illalla valikoi..

Ylöjärvi Brewery taproom

Paikallinen käsityöläispanimoravintola avokeittiöllä, jossa valmistetaan tuoreita Mad Finn Pizza Co. -artesaanipizzoja ja tarjoillaan tuoretta paikallista olutta. Tuotteita myös mukaan ostettavaksi...

Teivon Ravikeskus

Teivon ravirata on kilparata, mutta myös ravintola sekä elämys- ja tapahtumakeskus. Teivossa on ravintoloita ja kokoustiloja moneen lähtöön. Teivon henkilökunta huolehtii hyvästä ruuasta, juo..

Ravipelaajan Päivä

Ravipelaajan päivä on huikea elämyspaketti, jossa pääset tutustumaan ravimaailman ja toto-pelaamiseen hieman syvemmältä. Pakettiin kuuluu opastettu tallivierailu, jossa pääset näkemään i..

Raviohjastajan päivä

Raviohjastajan päivä on liki täydellinen elämys ravimaailmasta, sillä tässä elämyspaketissa pääset myös itse istahtamaan ravihevosen kärryille! Elämys alkaa opastetulla tallivierailuilla..

Kokouspalvelut Teivossa

Teivon tiloissa on moninpuoliset puitteet erilaisten kokousten, virkistyspäivien, elämysiltojen ja asiakastilaisuuksien järjestämiseen. Mahdollisuudet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen ov..

Metsäkävelyt laamojen kanssa

Tule tutustumaan lumoaviin laamoihin ja lähde virkistävälle metsäkävelylle laamoja taluttaen. Voimaannu metsän virkistysvaikutuksista, unohda suorittaminen ja levähdä hetki. Kävelyn lopuksi n..

Särkilammin marjatila

Marjatila sijaitsee luonnonkauniilla paikalla järven rannalla lähellä Seitsemisen kansallispuistoa. Viljelemme mansikkaa, pensasmustikkaa, mustaherukkaa ja vadelmaa, satokaudella heinä-elokuussa s..

Mattila Bros. Palwaamo

Veljekset Mattila, eli Mattila Bros. on ylöjärveläinen lihanjalostamo ja Palwaamo sen tehtaanmyymälä sekä lounasravintola. Veljekset Mattila on vuonna 1958 perustettu perheyritys, jota luotsaa jo viid..

Seitsemisen luontokeskus

Seitsemisen luontokeskus on retkeilijän ympärivuotinen tukikohta. Anna näyttelyiden johdattaa sinut retkelle metsän siimekseen ja rentoudu kahvikupin äärellä. Luontokeskus tarjoaa myös ravintola- ja k..

Viljakkalan Kyläpuoti

Kyläpuotimme on lähiruoan lähde! Kyläpuodin valikoimiin kuuluvat elintarvikkeet, taloustavara sekä paikallisen tuottajan naudanliha ja kananmunat. Kesällä myynnissä on lisäksi mansikoita Yrjölän tilal..

Ravintola Keidas

Ravintola Keitaan ja Keitaan Juhlien palvelut tuottaa Anmin Group Oy. Keitaan palveluihin kuuluvat lounaan lisäksi monipuoliset juhla-, pito- ja kokouspalvelut joko Keitaan omissa tiloissa tai asiakka..

Go to Top