Ostokset2022-06-23T12:37:56+03:00
Visit Ylöjärvi: Ostokset
Visit Ylöjärvi: Ostokset

Ostokset

Ostokset – ihan Ylöjärvellä.

Ylöjärveltä löydät monipuolisia ostosmahdollisuuksia kauppakeskuksista kyläpuoteihin. Keskustan alueet kaupat ja palvelut sijoittuvat Soppeenmäen, Kirkonseudun ja Elovainion alueille. Suoramyyntitiloilta voit hakea tuoreita marjoja, perunoita ja leipää – unohtamatta käsin tehtyä suklaata. Sympaattisista pikkupuodeista löydät mitä erilaisempia käsityö- ja design-tuotteita. Haluatko kuluttaa koko päivän shoppaillen, hankkia mukaasi pienen muiston tai viedä tuliaisia kotiin? Kaikki tämä onnistuu – ihan Ylöjärvellä.

Kauniit käsityötuotteita tarjoavat pikkupuodit ovat jo nähtävyys itsessään. Hanki jotain ihan ylöjärveläistä. Vaikka suklaata, nam! Kaupoille voit lähteä varta vasten tai yhdistää ostokset lomareissuusi.

Katso kaikki Ylöjärven ostospaikat

Inspiroidu!

Jos et vielä tiedä mitä seuraavalta retkeltäsi toivoisit, mitä tekisit ja missä,
anna meidän ehdottaa. Inspiroidu-blogista löydät valmiita ideoita lomallesi Ylöjärvellä. Suunnittele seuraava seikkailusi nyt!

Ylöjärven ostosmahdollisuudet

Selaa kaikkia kohteita, valitse suosikkisi ja shoppaile Ylöjärvellä!

Mattila Bros. Palwaamo

Palwaamolla on tarjolla päivittäin vaihtuva kattaus kotiruokaa. Ravintola sijaitsee samassa yhteydessä lihanjalostamon kanssa, ja tehtaan omia tuotteita on päivittäin myös lounaalla. Lounas on k..

Mattila Bros. Palwaamo

Veljekset Mattila, eli Mattila Bros. on ylöjärveläinen lihanjalostamo ja Palwaamo sen tehtaanmyymälä sekä lounasravintola. Veljekset Mattila on vuonna 1958 perustettu perheyritys, jota luotsaa j..

Seitsemisen luontokeskus

Seitsemisen luontokeskus on retkeilijän ympärivuotinen tukikohta. Anna näyttelyiden johdattaa sinut retkelle metsän siimekseen ja rentoudu kahvikupin äärellä. Luontokeskus tarjoaa myös ravinto..

Kaunis Coto -myymälä

Kaunis Coto on paikallinen Ylöjärvellä sijaitseva sisustus- ja lifestyle-myymälä. Meidän valikoimissamme on tarkasti valikoituja eurooppalaisia brändejä sekä monia laadukkaita kotimaisia tuot..

Iloisen Pojan Street Food Bar

Iloisen Pojan Street Food Bar on viihtyisä ravintola Ylöjärvellä, joka tarjoaa maukasta katuruokaa, kuten erikoishampurilaisia, tortilloja, salaatteja, kasvisruokaa ja a'la carte -annoksia. Ravint..

Popeda Radalla

Popeda radalla on Teivon kesän avaus ja kohokohta perjantaina 10.6.2022. Alkuillasta ravit, pelit, kunnon ruuat ja juomat - vauhdikkaat etkot tuhansien muiden fanien kanssa. Lämppärinä soittaa T..

Teivon Ravikeskus

Teivon ravirata on kilparata, mutta myös ravintola sekä elämys- ja tapahtumakeskus. Teivossa on ravintoloita ja kokoustiloja moneen lähtöön. Teivon henkilökunta huolehtii hyvästä ruuasta, juo..

Ravipelaajan Päivä

Ravipelaajan päivä on huikea elämyspaketti, jossa pääset tutustumaan ravimaailman ja toto-pelaamiseen hieman syvemmältä. Pakettiin kuuluu opastettu tallivierailu, jossa pääset näkemään i..

Raviohjastajan päivä

Raviohjastajan päivä on liki täydellinen elämys ravimaailmasta, sillä tässä elämyspaketissa pääset myös itse istahtamaan ravihevosen kärryille! Elämys alkaa opastetulla tallivierailuilla..

Kokouspalvelut Teivossa

Teivon tiloissa on moninpuoliset puitteet erilaisten kokousten, virkistyspäivien, elämysiltojen ja asiakastilaisuuksien järjestämiseen. Mahdollisuudet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen ov..

Metsäkävelyt laamojen kanssa

Tule tutustumaan lumoaviin laamoihin ja lähde virkistävälle metsäkävelylle laamoja taluttaen. Voimaannu metsän virkistysvaikutuksista, unohda suorittaminen ja levähdä hetki. Kävelyn lopuksi n..

Särkilammin marjatila

Marjatila sijaitsee luonnonkauniilla paikalla järven rannalla lähellä Seitsemisen kansallispuistoa. Viljelemme mansikkaa, pensasmustikkaa, mustaherukkaa ja vadelmaa, satokaudella heinä-elokuussa s..

Mutalan Helmi

Cafe-Restaurant Mutalan Helmi in Mutala Ylöjärvi serves breakfast and delicious home-cooked lunch on weekdays. Versatile list has salads, burgers, fries, finger foods and steaks. We have both liquor and retail rights. You can buy sauna beers and ciders to go and also meat products from nearby farm Maatila Tahlo's highland cattle and e.g. local honey as well as chocolate. We organize popular evening events with a variety of performers or karaoke. At Mutala Helmi you can order tasty food and delicacies as a catering service for parties or meetings. We can also arrange private events and celebrations outside opening hours.

Go to Top