Vesistöt ja kalastus2022-06-23T12:35:48+03:00
Visit Ylöjärvi: Kalastus
Visit Ylöjärvi: Kalastus

Vesistöt ja kalastus

Vesiurheilua, kalastusta ja veneilyä Ylöjärvellä

Lukuisat järvet antavat Ylöjärven luonnolle leimansa. Ylöjärvi rajoittuu itärajaltaan Näsijärveen, lännen puolella aukeaa Kyrösjärvi suurine selkineen ja pohjoisessa houkuttelee Aurejärvi. Nämä ja kymmenet pienemmät järvet vetävät puoleensa niin kalastajia, veneilijöitä kuin uimareitakin.

Pirkanmaan kalatalouskeskuksen Kalatalo-sivusto tarjoaa kattavan tietopaketin Pirkanmaan kalastusalueista sekä kalastusluvista. Sieltä löytyvät mm. osakaskuntien luvanmyyntipisteet.

Kalastuslupia voi ostaa netissä verkkokaupasta tai kännykällä Metsähallituksen eräpalveluiden sivustolta.

Pohjolan Yritysoppaiden ylläpitämältä Kalaan.fi -sivustolta on tiedot jo lähes jokaisen kunnan kalapaikoista. Sieltä löydät tietopaketin Ylöjärven kalapaikoista ja kalastusluvista.

Kalatalouden Keskusliiton sivuilta löydät tietoa yleisesti kalastuksesta ja kalastusluvista. Maa- ja metsätalousministeriö ohjaa lainsäädännöllä kalastusoikeutta ja -menetelmiä sekä edistää kalakantojen säilymistä elinvoimaisina.

Inspiroidu!

Hae innostusta alta ja rentoudu vesillä ylöjärveläisittäin!

Ylöjärvi on Pirkanmaan kalaisa veneilijän paratiisi

Selaa kaikkia kohteita, valitse suosikkisi ja anna aaltojen viedä!

Kurun satama

Kurun satama sijaitsee Näsijärven rannnalla muutaman sadan metrin päässä Kurun kylän keskuksesta. Satama on loistava paikka pysähtyä hetkeksi vierasvenepaikkojensa ansiosta. Kurun satamasta löydät gri..

JPH Fishing & Outdoor

Opastetut kalastusretket Tampereen keskustasta Näsijärven kalaisille vesille! Retket järjestetään aina turvallisuus edellä, ja mukaan pääsevät kaikki vaikkei aikaisempaa kokemusta kalastukse..

Pyhä- ja Näsijärven melontapalvelut

Pyhä- ja Näsijärvien melonnan palveluita kehitettiin voimakkaasti vuonna 2021. Molemmilla järvillä on nyt omat melontareittinsä palveluineen. Etenkin Näsijärven puolella useat palvelukohteet j..

Pikku-Ahveniston luontopolku

Pikku-Ahveniston luontopolku on ihanteellinen paikka luontoretkelle. Luontopolku sijaitsee Pikku-Ahveniston järven rannalla Ylöjärven harjualueella. Järven ympäri kiertävä helppokulkuinen luontopolku ..

Räikän puistoalue ja ranta

Räikän ranta on luonnonkaunis puistoalue Keijärven rannalla. Räikältä löytyy lapsiystävällinen hiekkauimaranta, beach volley -kenttä, leikkikenttä, keppihevosrata, kuntoilulaitteita senioreille, maton..

Elämyslaarin Elämyspaketit

Päivän sisältö räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan ja osa aktiviteeteistä voidaan järjestää kilpailuhenkisinä. Aktiviteetit: Mönkijäsafari, Off-Road safari, Jäärata, Tarkkuusammunta, Tasapainos..

Pimeesalmen telakan vesiaktiviteetit

Meiltä voit vuokrata kesän kuumiin päiviin SUP-laudat, yksilö- ja tandem-kajakit sekä uutuutena vesijetit. Henkilökuntamme opastaa tarvittaessa kaikkien "vesilelujen" kanssa niin, että aloittelijank..

Go to Top